Trei intr-unul

Iată că s-a sfârşit şi campania electorală pentru alegerile locale din 2012. Astăzi, a avut loc ultima acţiune electorală încununată de succes. Totul a fost peste aşteptări. 125 de maşini au defilat pe străzile oraşului Răcari, împărţind locuitorilor oraşului, zâmbete şi salutări din partea tuturor participanţilor. Aceasta este marea familie PDL, unită, ca de obicei.

Cum era de aşteptat, usl-ul a iniţiat o acţiune asemănătoare dar, ca la mitingul politic de la Târgovişte, aşa cum bine se ştie, a fost nevoie de forţa a trei judeţe pentru a reuşi să strângă aproape 2000 de persoane. La Răcari, din lipsă de maşini, pentru că aproape toate erau în grupul PDL-ului, au apelat la ajutorul colegilor din Conţeşti şi Tărtăşeşti, dar cu toate astea, abia au strâns 40 de maşini. Acesta să fie oare raportul de forţe, de 1 la 3?!

Votul de duminică va stabili asta.

Voi, PRIETENII MEI de pe facebook, veţi fi primii care veţi afla. Mergeţi cu toţii la vot şi nu îi lăsaţi pe alţii să vă stabileasca viitorul.

Iată şi fotografii – CLICK

2 thoughts on “Trei intr-unul

  1. NU-I MAI CREDETI PE INFORMATORII MINCINOSI! AU FOST DOAR MASINI ALE RACARENILOR SI FIECARE A MERS PE CONT PROPRIU. AVEM SI NOI INFORMATORI CARE SPUN CA ATI ALIMENTAT TOATE CELE 125 MASINI CU BENZINA (DIN CE BANI????), DAR NU-I CREDEM. SUNT DOAR RAUTACIOSI, NU-I ASA?